Nutrition is not a simple biological need, but a real fact of culture, very complex, that goes hand in hand with the conditions of society: like ours, the diet, which in the past was based on healthy, simple and well-combined foods, is now predominantly made up of refined foods with a great abundance of sugars.
In this section you will find recipes and nutrition tips prepared by our Dr.ssa Manuela Genna, which will help you learn more about the nutrient properties of the foods we consume regularly, and which ones to choose to live a healthier life.
Baked Rigatoni
A healthy and very tasty variant, made with seasonal pumpkins and ricotta from the Caseificio Genna
Healthy Millefoglie
What if instead of depriving ourselves of a few dishes, we made them more suited for our physical well-being?
Millefoglie rivisitata, fatta con: Patate, Zucca e Mozzarella.
Buon Pranzo.
Risotto con barbabietole e yogurt
In questa nuova ricetta oltre alla barbabietola, un ortaggio ricco di tantissimi benefici per il nostro organismo, la Dr.ssa Genna ha usato un ingrediente speciale 🤩
uno #yogurt super premiato, presente al secondo posto nella classifica ufficiale dei migliori yogurt di pecora di #GamberoRosso, con un miliardo di probiotici vivi e attivi che favoriscono il benessere della flora intestinale!
Un connubio perfetto 😋
Perché gli alimenti di stagione sono importanti?
Scopriamolo insieme alla Dr.ssa Genna!
I Biscotti Pan di Zenzero
(Gingerbread)
Dovete provare questa ricetta healthy ma gustosissima di un classico delle feste di Natale!
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